Minyangjie Pet Ágy Nagy Cukorka Színű Négy Évszak Valódi, Meleg, Kisállat, Kutya Kennel Mat Teddy Kutya Szőnyeg, Mérete: XL, 80×60×16cm(Kávé) (Szín : Kék)
Újszülött

Minyangjie Pet Ágy Nagy Cukorka Színű Négy Évszak Valódi, Meleg, Kisállat, Kutya Kennel Mat Teddy Kutya Szőnyeg, Mérete: XL, 80×60×16cm(Kávé)

HUF 98107.20

Hozzáférhető formában

Pet Termékek.Pet Ágyban.Kisállat Felszerelés.Állat Fészek.Meleg Pad.NAGY AJÁNDÉK : Akár keres egy izgalmas születésnapi, ünnepi, vagy csak azért, mert ajándék a furbaby, akkor nem lehet baj ezekkel a hihetetlenül szórakoztató játékok.Kattintson a 'Kosárba' most!1.100% teljesen Új, Kiváló Minőségű. 2.A Meleg, Kényelmes Barlang fészkelő kutya ágy egy olyan fajta kutya ágy az a célja, hogy a kisállat egy hangulatos hely marad a meleg. 3.Gyakran nevezik a Fészkelő kutya ágy, tökéletes háziállat, akik élvezik marad a takaró alatt. 4.A Hangulatos Barlangi ágyat ad a pet egy hely teljesen zárt Pamut belső anyag. 5.Takaró tökéletes választás, ha azt tervezi, hogy egy puha, kényelmes, meleg, magas minőségű takaró.

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik