Tok Apple Ceruza Markolat Apple Ceruza Tartozékok tartó Apple Ceruza 1. Generáció Cover tok Apple Ceruza Védő Nib Fedezi az iPad mini Ceruza(Rózsaszín)
Újszülött

Tok Apple Ceruza Markolat Apple Ceruza Tartozékok tartó Apple Ceruza 1. Generáció Cover tok Apple Ceruza Védő Nib Fedezi az iPad mini

HUF 943.65

Hozzáférhető formában

【Meleg Tippek】 Az apple tolltartó ujja az eredeti Apple Ceruza 1. generációs csak.Illik eredeti Apple Ceruza 1 passzentosan.Nem a 2. Mózes 6 gyönyörű színek, az Apple Ceruza 1 generációs, 2 generációs, kérjük, válaszd ki a kedvenc színű, a modell helyesen.Arról, hogy az Apple Ceruza nem tartalmazza. 【Ergonomikus Kialakítás】 A három oldalas design az apple tolltartó, valamint az ésszerű ergonomikus kialakítás kényelmesebb, ha az írás sokáig.Van egy ceruza tipp ujja a csomag csökkentése, a hang, amikor az írás. 【Prémium Anyag】 Az ultra-vékony 0.15 uncia minőségben biztosítja, hogy az eredeti funkció az Apple a Ceruza nem érintett, de csak mindig védett.A prémium szilikon lehet mosni, majd újrahasznosítják. 【, Hogyan kell Telepíteni】 Csak tartsa a vége az apple ceruzát a jobb kezével tartja a tipp az apple ceruza borító hüvely a bal kezével, majd helyezzük be az apple ceruza az apple ceruza hüvely esetében.Ez nagyon egyszerű.Ne nyomja meg az a része, amely már be van helyezve a tollat, majd nyomja telepíteni.Ez növelni fogja a súrlódás pedig megnehezíti, hogy telepítse.Az apple ceruza szilikon alkalmas a legtöbb Apple Ceruza nyílásba. 【Szolgáltatás & Garancia】 30 Napos 100% Pénz-visszafizetési Garancia 12 Hónap cseregarancia.Ha bármilyen kérdése van, kérjük lépjen velünk kapcsolatba, mi biztosan ad kielégítő megoldást.Kérjük, szíveskedjen felülvizsgálatát az egyes termékek, illetve szolgáltatások.Köszönöm a támogatást.Isten áldja meg.A Csomag Tartalmazza : .kupakot cover az Apple Ceruza 1st Gen * 2 DB.toll markolat tok Apple Ceruza 1st Gen * 1 DB.nib fedezze x 2 DB.Meleg Tipp : . * Ebben az esetben a hüvely az eredeti Apple Ceruza 1. generációs csak.Illik eredeti Apple Ceruza 1 passzentosan.Nem 2nd Gen.6 gyönyörű színek, az Apple Ceruza 1 generációs, 2 generációs, kérjük, válaszd ki a kedvenc színű, a modell helyesen.Arról, hogy az Apple Ceruza nem tartalmazza.

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik