Kalap, a Mosógép, a Haiou Baseball Sapka Mosógép a Mosógép, Kalap Tisztább, Baseball Sapkák, Sapka Ketrec Mosására Alkalmas Felnőttek, Gyerekek (Fehér)
Újszülött

Kalap, a Mosógép, a Haiou Baseball Sapka Mosógép a Mosógép, Kalap Tisztább, Baseball Sapkák, Sapka Ketrec Mosására Alkalmas Felnőttek,

HUF 1888.65

Hozzáférhető formában

♛【 Multifunkcionális & Hatékony kalap mosó】 : Tökéletesen biztonságos a kalapot.Amikor a tisztítás, szárítás, alakításában, majd tárolására, alkalmas az egész lakás-számlázott, valamint ívelt labdát, sapkák, amely védi a baseball-sapka biztonságosan, hatékonyan. ♛【 Energia & Idő energiatakarékos Mosás Stílus】:Base ball kalap mosó kompatibilis felnőtt, gyerek sapka.Segíts te is kevesebb időt, energiát, hogy tartsa a caps tiszta, hogy azok néz ki, mint új korában.Hozza csodálatos eredményeket. ♛ 【Biztonságosabb Anyagok & Többet Megnyugtató】 : Készült kiváló minőségű környezetvédelmi műanyagok, kedvező rugalmasság, a kap-mosó keret erős, tartós, sem könnyen eltörnek, sem deformálódott. ♛ 【Új Design & Kiváló Kalap Protector】 : Egyszerű telepítés, üzemeltetés, mivel az Eredetileg tervezett 5-csatok, hogy a kap jogosultja, a kalap több stabilan.Soha nem külön-külön, majd leesik a tisztítás során. ♛ 【Nincs Több Tönkre A baseball Sapkákat】 : annak érdekében, hogy tartsa az a kalap alakú jobban, ez egy jó módja annak, hogy tisztítani a felső-rack-a mosogatógép (Csak a tisztítási folyamat).

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik