Avezano Egy kis Nyuszi Fordul Egy Hátteret Húsvéti 1. Születésnapi Party Dekorációk, Tavasz, Húsvéti Tojás, Nyuszi Első Szülinapi Fotózás Fotózás Háttér (8x6ft)
Újszülött

Avezano Egy kis Nyuszi Fordul Egy Hátteret Húsvéti 1. Születésnapi Party Dekorációk, Tavasz, Húsvéti Tojás, Nyuszi Első Szülinapi Fotózás

HUF 3913.65

Hozzáférhető formában

SZAKÉRTŐ TECHNIKAI SEGÍTSÉGET : Igazi szakértők 24/7, hogy segítsen a set-up, kapcsolódási problémák, hibaelhárítás, sokkal több.Küldünk önnek egy e-utalványt a vételár a hatálya alá tartozó termék.Egyes esetekben, akkor cserélje ki vagy javítsa meg. ✪ Méret&Csomag : 8ft(Szélesség) x 6 láb(Magasság) / 240cm(Szélesség) x 180cm(Magasság) 1db vinil anyagból.Annak érdekében, hogy megkönnyítse a szállítás, csomagolás, termék, sente által hajtva. ✪ Anyaga : Vinil anyagból.Nagy felbontású digitális nyomtatás, szemet gyönyörködtető részleteket, majd élethű színek háttérben. ✪ Jellemzők : ☆Varrat nélküli, Könnyű, Tartós, Könnyű Tárolás, illetve Folytatni. ✪ Alkalmazandó Alkalom : Húsvéti 1. születésnapi party dekoráció hátteret fotó, Egy kis nyuszi egyik fél zászló dekoráció hátterekkel, Húsvét első bday felek dekoráció hátterekkel, Nyuszi buli is kellékek hátteret, Húsvéti téma 1. születésnapi party dekoráció hátterekkel. ✪ Meleg tipp : ☆Távolítsa el hajtás : Ha szükséges, kérjük, vas vissza felület vas alacsony hőfokon, de nem száraz, a vas, valamint a legjobb, hogy feküdt egy réteg ruhával közepén,, hogy ne pusztítsd el a képet.☆A fő kép a termék mutasd a hatás, állj, pole zsebében, vagy a klipek nem tartalmazza. ☆Minden számítógép képernyőjén vagy más színű korrekció, Finom szín különbség normális.Avezano Egy kis Nyuszi Fordul Egy Hátteret Húsvéti 1. Születésnapi Party Dekorációk, Tavasz, Húsvéti Tojás, Nyuszi Első Szülinapi Fotózás Fotózás Háttér Vékony Vinyl1. Könnyen tegye fel straightly vagy természetes.2. A kép világos,reális,Sztereó értelemben erős.3. Tökéletes bármilyen szakmai vagy privát fotózás.Kérjük, vegye figyelembe, 1.számítógép képernyőjén vagy más színű korrekció,finom szín különbség normális.2.Ugyanakkor, mert a háttér anyag vagy képi tinta a különböző tételek, a háttérben, amikor a nyomtatott lesz egy nagyon kis különbség.3. Minden hátterekkel küld által hajtva.Itt van módja, hogy távolítsa el wrinkles1. Tekerd fel szorosan a henger 3-4 nap, minden rendben lesz.2. Ha szükséges, kérjük, vas vissza a felszínre, a vas, de nem száraz vas.Akkor lesz zökkenőmentes újra.Szóval, ha nem fogadja el, kérjük, vásárolja meg a figyelmeztetés.

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik