Huanyu Fazekas Gép Kerámia Gép Kerámia Kerék 30CM 250W Fazekas Képező Gép Pedál, valamint Levehető Medence (110V, Frissítse LCD érintőképernyő)
Újszülött

Huanyu Fazekas Gép Kerámia Gép Kerámia Kerék 30CM 250W Fazekas Képező Gép Pedál, valamint Levehető Medence (110V, Frissítse LCD érintőképernyő)

HUF 61965.00

Hozzáférhető formában

*[NAGY SEBESSÉG ELLENŐRZŐ RENDSZER] Rotációs sebesség lemezjátszó vezérelhető pedál, vagy az LCD érintőképernyő, ami sokkal kényelmesebb a használata.Pedig fokozatmentes sebesség szabályozás motor, ami gyorsabb, tartós, alacsony zajszint. *[EGYSZERŰ MŰVELET&MAGAS HATÁSFOK] Ez a fazekas gép egy előre-hátramenet kapcsoló, amely lehet fordítani, hogy egy gomb.Könnyű megtalálni a központ, nem kell aggódni kezdőknek. *[SZÉLES KÖRŰ HASZNÁLAT] lehet használni, nem csak a kerámia rúd, otthoni használatra, hanem az iskolák fazekas szüksége van.Használható mind a felnőttek, illetve a gyerekek, hogy egy jó szülő-gyermek együtt. *[HITTEM, CSERÉLHETŐ DESIGN] A levehető víz medence ABS anyag nem csak ellenáll a csökkenő kopás, nem pedig könnyen deformálódik, de az is könnyen összeszerelhető, tiszta. *[NOS-JÓ MINŐSÉG] ① Fényes kivitelben festék folyamat teszi, karcálló, valamint kopásálló. ② Csatlakoztassa a szivárgás védelem biztonságos használatához. ③ Megvastagodott, valamint fokozott láb párna csúszásmentes, stabil elhelyezés.Névleges Teljesítmény : 250 W.Lemezjátszó sebesség : 0-300r/perc(fokozatmentes sebesség).Lemezjátszó sebesség : 0-300r/perc(fokozatmentes sebesség).Lemezjátszó átmérő : 30cm nagy átmérőjű (11.8")(stabilabb működés).Névleges Feszültség : 110 VRated Teljesítmény : 250 WTurntable sebesség : 0-300r/perc(fokozatmentes sebesség) Lemezjátszó sebesség : 0-300r/perc(fokozatmentes sebesség) Lemezjátszó átmérő : 30cm nagy átmérőjű (11.8")(stabilabb működés)Szín : Test : tó kék&Medence : sárga-fehér random szállítás.Huanyu korongot egy prefessional potter gép, meg tud felelni a speciális, vagy napi clay, hogy szüksége van.Nem csak a megfelelő felnőttek számára, illetve szakemberek, hanem a gyerekeknek, egy kezdők számára.Ha érdekel ez a fazekas, ne habozzon, csak hozd haza, hogy próbálja meg, s az öröm, a fazekas most!.

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik