01 02 015 Mobiltelefon, a Képernyő Nagyító, mobiltelefon, a Képernyő Erősítő 12 hüvelykes Képernyő Felerősítik a Képet, a Mobiltelefon(Fehér)
Újszülött

01 02 015 Mobiltelefon, a Képernyő Nagyító, mobiltelefon, a Képernyő Erősítő 12 hüvelykes Képernyő Felerősítik a Képet, a Mobiltelefon(Fehér)

HUF 12096.00

Hozzáférhető formában

Teljes surround teleszkópos szerkezete, letilthatja a hatása a legtöbb külső fény, mint a professzionális mozi megtekintése hatása. 12 hüvelykes képernyő felerősítik a képet, teljesen megoldja a problémát, hogy a kis képernyőn a mobil telefon úgy néz ki, nagyon kényelmetlen, hatékonyan védi a látását.Nincs áram, nincs elemek környezetbarát használata, nagyfelbontású optikai technológia felnagyítja a képet a telefon képernyőjén két vagy három alkalommal, nagyon világos képet, alkalmas minden típusú mobiltelefonok.Nézi át az erősítő képernyő a telefon messze az emberi test, hatékonyan csökkentheti a sugárzás által okozott károk a telefont, hogy az emberi test.Teleszkópos kivitel, könnyen szállítható használni, tárolja el, amikor nem használják, a belépő.Szolgáltatás : 1. 12 hüvelykes képernyő felerősítik a képet, teljesen megoldja a problémát, hogy a kis képernyőn a mobil telefon úgy néz ki, nagyon kényelmetlen, hatékonyan védi a látását.2. Nézi át az erősítő képernyő a telefon messze az emberi test, hatékonyan csökkentheti a sugárzás által okozott károk a telefont, hogy az emberi test.3. Teljes surround teleszkópos szerkezete, letilthatja a hatása a legtöbb külső fény, mint a professzionális mozi megtekintése hatása.4. Teleszkópos kivitel, könnyen szállítható használni, tárolja el, amikor nem használják, a belépő.5. Nincs áram, nincs elemek környezetbarát használata, nagyfelbontású optikai technológia felnagyítja a képet a telefon képernyőjén két vagy három alkalommal, nagyon világos képet, alkalmas minden típusú mobiltelefonok.Tulajdonságok : Állapot : 100% Márka New Item Típus : Teleszkópos Mobiltelefon Képernyőjén Amplifier Model : Ai-FS819 Material : ABSOptional Szín : Fehér, Black Weight : Kb. 453g Csomag Lista : 1 x Teleszkópos Mobiltelefon Képernyőjén Amplifier1 x Törölgette Cloth1 x Kézikönyv.

Főbb jellemzők

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Telescopic Mobile Phone Screen Amplifier
Model:
Ai-FS819
Material:
ABS
Optional Color:
White, Black
Weight:
Approx. 453g
Package List:
1 x Telescopic Mobile Phone Screen Amplifier :
1 x Wiping Cloth :
1 x Manual :

A vevőknek is tetszik