Assiavree 3-Pack szappantartó Vízelvezető Cserélhető Szappan tartó, Szappan Tálca,Szappan Ételek,Könnyű Tisztítás Szappan Saver,Tovább Szappan Száraz,Zuhanyzós Fürdőszoba, Konyha Szappan ügyben (Fehér)
Újszülött

Assiavree 3-Pack szappantartó Vízelvezető Cserélhető Szappan tartó, Szappan Tálca,Szappan Ételek,Könnyű Tisztítás Szappan Saver,Tovább

HUF 1213.65

Hozzáférhető formában

Robusztus, Tartós-A Szappan Tulajdonosa Tartós Műanyagból Készült, Ami Nem Fog Törni, Vagy Nullszaldós, Ha A Szappan Doboz Leesik A Földre, S Puha, Nem Károsítja A Washstand Után Esik.Környezetbarát, Íztelen-ez a Szappan Doboz Készült Élelmiszer-minőségű ABS Műanyag, Egészséges, Ökológiai, Környezetkímélő, Íztelen, Ami Hozza Egészségügyi, Hogy A Családjával.Tökéletes Rakott Design-a Szappan Polcon Van Osztva, Két Rétegben, Aztán Lehet Osztott, A Felső Réteg Célja Egy Lejtőn.A Vízelvezető Hatása Nagyon Jó, Ami Tovább A Szappan Száraz, Nem Ragadós.Könnyű Tisztítani-nem Kell Szétszedni, Csak Vedd Fel A szappantartó vagy a döntés, Hogy a Mentesítés A Lemerült szennyvíz, Így takarít meg Időt, Erőfeszítést, hogy A Szappan Mindig Száraz, Maximalizálja az Élet, A Szappan.Megnyitása után A Csomag, akkor Három Szappan Állványok, Majd Egy Zsinórral Táska, Ami Lehet Helyezni A Konyha/fürdő/wc, Valamint Egy Megfelelnek az Igényeinek A Mindennapi Életben. 3-Pack szappantartó Vízelvezető Cserélhető Szappan tartó, Szappan Tálca,Szappan Ételek,Könnyű Tisztítás Szappan Saver,Tovább Szappan Száraz,Zuhanyzós Fürdőszoba, Konyha Szappan case Description : 100% vadonatúj, jó minőségű.Jellemzők : 1. Dupla csatorna, víz öntötte el könnyen. 2. Íves dupla réteg a csatorna lyuk a közepén a vízelvezető, tartsd meg a szappan száraz, tiszta az asztalra. 3. Magas minőségű ABS anyagból. 4. Megakadályozza tartozó, szilárd elhelyezése, s nem könnyen esik.5. Alkalmas fürdőszoba, konyha, zuhanyzó, mosókonyha, vagy veremben.Tulajdonságok : Típus : Szappan Dish Material : ABSApplications : Fürdőszoba, konyha, zuhanyzó, mosókonyha, vagy mudroom Features : szappantartó, Környezetbarát Edény, Vízálló Tároló, Utazási Cas Esetben, Erős Nyomás Ellenállás.Méret : app.13x7.5x2.1cm/5.12x2.95x0.79in Color : White Quantity : 3*Szappan Dish1*Zsinóros tároló táska.

Főbb jellemzők

Type:
Soap Dish
Material:
ABS
Applications:
Bathroom, kitchen, shower, laundry room or mudroom
Features:
Soap Dish, Environmentally Container, Waterproof Storage, Travel Cas Case, Strong Pressure Resistance.
Dimension:
app.13x7.5x2.1cm/5.12x2.95x0.79in
Color:
White
Quantity:
3*Soap Dish :
1*Drawstring storage bag :

A vevőknek is tetszik