ZHYLing Retro Amerikai Lelkipásztori Falra Szerelhető Postaláda Divat Vödör Újság Dobozok Mail Doboz, Fém, Levél, Posta Postafiók Kerti Dekoráció (Szín : Zöld)
Újszülött

ZHYLing Retro Amerikai Lelkipásztori Falra Szerelhető Postaláda Divat Vödör Újság Dobozok Mail Doboz, Fém, Levél, Posta Postafiók Kerti

HUF 4225.50

Hozzáférhető formában

Universial Amerikai Stílusú Post Box.Is lehet egy dekoráció otthon.Az öt szín a kiválasztás.Zárható, védi a levelek, újságok.Célja a doboz fedelét, vízálló, illetve por.Alkalmas a szabadban használja.Célja kettős kampó könnyű telepítés.A vas, a fém, tartós lehet használni egy ideig.MAGAS MINŐSÉGŰ, TARTÓS : Ez a termék biztosítja a hosszú távú, tartós, használja évek óta.MEGFELELŐ KAPACITÁS : Mail box illik tartani több levelek, újságok, e-mailek, stb.beleértve hengerelt magazinok.Ez robtic postafiók hozzáteszi egy szép érintse meg a házad előtt, ez egy nagyon szép fali dekoráció post box jogosult.Postafiók kívül teszi a házat úgy érzik, többet, mint otthon, is teszi az otthoni nagyon antik.Features1. Universial Amerikai Stílusú Post Box.2. Is lehet egy dekoráció otthon.3. Zárható, védi a levelek, újságok.4. Célja a doboz fedelét, vízálló, illetve por.5. Célja kettős kampó könnyű telepítés.6. A vas, a fém, tartós lehet használni egy ideig.7. Az öt szín a kiválasztás.8. Alkalmas a szabadban használja.Specification1. Anyaga : Vas -, metal2. Méretek : 29cm x 22cm x 6.5cm3. Postafiók Befektetési Szája Méret : 17.5 cm x1.7cm4. Szín : Kék, Piros, Sárga, Zöld, White Package Include1 x Zárható Post Box2 x Keys GUARANTEE : 24 Órás Ügyfélszolgálat.Ha kérdése van a termék után kapott, őszintén reméljük, lépjen kapcsolatba velünk, hogy a legjobb megoldás.Minden problémát meg lehet egyértelműen megoldani, barátságos.

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik