A gyermekek Ünnepi Édességet Táska, Élénk Színek Mutatják, öltöztetős az Aranyos Élénk Tároló Zsák Tároló Zsák, Nem Szőtt Szövet Háztartási(Lila kalap Tök Bézs)
Újszülött

A gyermekek Ünnepi Édességet Táska, Élénk Színek Mutatják, öltöztetős az Aranyos Élénk Tároló Zsák Tároló Zsák, Nem Szőtt Szövet Háztartási(Lila

HUF 4239.00

Hozzáférhető formában

Aranyos design stílusú, ragyogó színek, élénk képek nagyon szerette a gyerekeket.Készült kiváló minőségű ágynemű, valamint a nem szőtt szövet, az anyag puha, több alkalmas a gyermekek számára.A tároló táska alkalmas, mint egy ajándék a gyermekek számára, hogy játszani trükk‑vagy‑kezelés játékok, hadd töltsék boldog Halloween.Használja a Halloween partik, ami egy nyugodt érzés, hogy a fesztivál több értelme van.Alkalmas a gyermekek ünnepi édességet táska buli, party teljesítmény dress up.Szolgáltatás : 1. A tároló táska alkalmas, mint egy ajándék a gyermekek számára, hogy játszani trükk‑vagy‑kezelés játékok, hadd töltsék boldog Halloween2. Készült kiváló minőségű ágynemű, valamint a nem szőtt szövet, az anyag puha, több alkalmas children3. Aranyos design stílusú, ragyogó színek, élénk képek mélyen szerette children4. Használja a Halloween partik, ami egy nyugodt érzés, hogy a fesztivál több meaningful5. Alkalmas a gyermekek ünnepi édességet táska buli, party teljesítmény ruha up Specification : Elem Típus : Tote Bag Product műszaki adatok : 1pcs Material : Nem Szőtt Szövet, Linen Product Használni : Háztartási, Tárolás, Stb.Hatály : a Legtöbb Ember a Megfelelő Korban Csomag Lista : 1 x Táska.

Főbb jellemzők

Item Type:
Tote Bag
Product Specifications:
1pcs
Material:
Non-Woven Fabric, Linen
Product Use:
Household, Storage, Etc.
Scope of Application:
Most People of the Right Age
Package List:
1 x Tote Bag :

A vevőknek is tetszik