RAVIEL Hair & Body Hidratáló Illat, Spray Köd Minden bőrtípusra | Cső Rose | Könnyen hordozható, Tartós, Alkohol-Mentes, K-Szépség. 2.7 fl oz
Újszülött

RAVIEL Hair & Body Hidratáló Illat, Spray Köd Minden bőrtípusra | Cső Rose | Könnyen hordozható, Tartós, Alkohol-Mentes, K-Szépség.

HUF 1618.65

Hozzáférhető formában

✔️ 24 ÓRÁS TARTÓS ILLAT - A test köd lehet használni, mint egy csere, parfüm, amelyet a hosszú távú gazdag illat.A prémium illatok jönnek létre a saját szakmai perfumer.Minden illatok által hitelesített IFRA biztonságosan használható-mindenki anélkül, hogy káros elemeket. ✔️ MÉLY HIDRATÁLÓ - Boszorkány Mogyoró Kivonat, Houttuynia Cordata Kivonat, valamint a Nelumbo Nucifera Kivonat minimalizálja a nedvesség veszteség megvédeni a bőr nedvesség akadályok.Optimális p H Egyensúlyt megnyugszik, felüdülést (anti-aging hatás), valamint gondoskodik az érzékeny bőrt. ✔️ NEM RAGACSOS, NEM ZSÍROS HIDRATÁLÓ ALKOHOL-MENTES ILLAT - RAVI, spray tartalmaz egyedi alkohol-mentes illatok származó virágok, tökéletesen smoothers bőr textúra az olvadó elhalt sejteket a bőr szennyeződések.Ez is érdekli, hogy a túlzott faggyú, így a bőr hidratált érzést, védett. ✔️ 98% BIZTONSÁGOS ÖSSZETEVŐK - Fogalmazott a természetes eredetű összetevőket.Minden illatok szereplő termékek hiteles IFRA, biztosítva, hogy a termék biztonságosan használható-mindenki anélkül, hogy káros elemeket. ✔️ KÖNNYEN hordozható, KOMPAKT MÉRET - Spray ez az egész tested, amikor szüksége van egy finom, elegáns aláírás illat, vagy úgy érzi, szárazság, kell mély hidratáló helyett erős parfüm.RAVIEL hair & body köd lehet használni, mint egy csere, parfüm, amelyet a hosszú távú gazdag illat.A prémium illatok jönnek létre a saját szakmai perfumer.Minden illatok által hitelesített IFRA biztonságosan használható-mindenki anélkül, hogy káros elemeket.Spray ez az egész tested, amikor szüksége van egy finom, elegáns aláírás illat, vagy úgy érzi, szárazság, kell mély hidratáló helyett erős parfüm.

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik