YITIANTIAN Evőeszközök Gátló Evőeszközökkel tartó Fedelét Konyhai Eszköz Szervező 3 Megosztott Evőeszközök Tárolására Jogosult Gátló a Kanalat, Evőeszközökkel Jogosultja (Szín : Egy)
Újszülött

YITIANTIAN Evőeszközök Gátló Evőeszközökkel tartó Fedelét Konyhai Eszköz Szervező 3 Megosztott Evőeszközök Tárolására Jogosult Gátló

HUF 12028.50

Hozzáférhető formában

Ez a sokoldalú, kényelmes edények caddy tudja tartani a különböző elemeket.evőeszköz tartó nem csak lehetővé teszi, hogy megszervezi a konyhafelszerelés, de azt is hozzáteszi, egy kis osztály finomkodás, hogy minden konyhában használják.Aranyos élénk, hogy a különböző szórakoztató, hogy a konyhában.nagy cappacity , három rekeszes tároló, nagy tárolási kapacitás , három rekeszes, könnyű tárolás a chopaticks, kanalak.Termék neve : Evőeszközök Holder Material : Plastic Please megjegyzés : 1. A vásárlás előtt kérjük, ellenőrizze a méret szín.2. A termék fotók nem tartalmazzák az elemeket más, mint a termék asztali állvány.3. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a különböző monitorok, lehet, hogy a kis színes különbség, kérlek, értsd meg.4. Mivel manuális mérési hiba, kérjük tanulmányozza a tényleges terméket, köszönöm.5. Ha bármilyen probléma termékeink, kérjük szabadon lépjen kapcsolatba velünk e-mailben, meg fogja oldani ezt a problémát, amint lehetséges.6. Üdvözöljük a megosztása, illetve visszajelzést, így biztosítani tudjuk, hogy a jobb termékek, szolgáltatások.a konyhai eszközök birtokosa elfér a munkalapok kényelmesen korlátozása nélkül a tér.Az evőeszközök doboz nélkülözhetetlen konyhai kiegészítő, mert megakadályozza, hogy az ezüst a túlzsúfoltság fel a számlálók, fiókok.

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik