SUSHANG 5D Hímzés Festmények Strasszos Beillesztett DIY Teljes Kör Gyémánt Színű, virágmintás Gyémánt Festmény Cross Stitch (Multicolor)
Újszülött

SUSHANG 5D Hímzés Festmények Strasszos Beillesztett DIY Teljes Kör Gyémánt Színű, virágmintás Gyémánt Festmény Cross Stitch (Multicolor)

HUF 1606.50

Hozzáférhető formában

Anyag : Vászon+Strasszos.DIY Art Kézműves : DIY Gyémánt Művészet, A Felnőttek, a Gyerekek Gyémánt Festmény Tehén, Tapasztalatok Értelme A Teljesítmény, Megtanulják, Hogy Csökkenti a Stresszt, Érzelmi Kiigazítás, Fokozza az önbizalom, Valamint a Kitartás Művelni Türelem, Befejező Gyémánt Festmény Egy Folyamat, Folyamatosan alkalmazkodni Megosztani, Boldog Időt A családoddal Vagy Barátaiddal,jobb, Hogy Egy Oktatási Szülő-gyermek Együttműködési Gyémánt Festmény Készletek A Gyermek.Alkalmas Kezdő.Nagy Szolgálatot : Kérjük, Ellenőrizze Az Áru Átvétele Után A Rendelést, Majd Lépjen Kapcsolatba Velünk Az Idő, Ha A Termék Hibás, Vagy Sérült.Ha Bármilyen Kérdése Van, Kérjük Lépjen Velünk Kapcsolatba, Segítünk, Gyorsan, Hatékonyan.Tökéletes Dekoráció : Ha Úgy Gondolja, Terem Dekoráció Csöndes, Ez A Kép Beállítása Tökéletes Lesz Az Ön Számára!Alkalmas Belső Háttérrel, Különböző Környezetekben, Mint Például Irodák, Folyosók, Nappali,hálószoba, Konyha, Étterem, bár, Erkély.Ez Adhat Egy Jobb Hangulatú, Erős Értelme A Stílus.Jellemzők : 5 D Hímzés Festmények Strasszos Beillesztett Teljes Kör Gyémánt Színű, virágmintás DIY Gyémánt Festmény Cross Stitch.Gyémánt Festmény A Népszerű Termékek,termelési Folyamat Egyszerű .Könnyű Felismerni, Klasszikus Műalkotások, A Tapasztalat Az Az Érzés, Hogy Egy Festő.Lefedettség : Teljes Diamond Color : Mint Shown Steps a Használat : 1.Nyisd ki a dobozt, majd ellenőrizze, hogy a gyémánt felhívni a különleges eszközök. 2. Tekintse meg a gyémánt színét, elrendezni, hogy a kódolás. 3. Alkalmazza a megfelelő mennyiségű gyémánt ragasztó, hogy a tollat, bottal a megfelelő gyémánt. 4. Szerint a megfelelő színkód bottal a gyémánt rá a megfelelő vászon. 5. Amikor elkészült, nehéz könyv, vagy a kezét, nyomja meg a gyémánt annak érdekében, hogy erőt.Tipp : Ha a hiányzó színek Gyémánt vagy sérült tartozékok, kérjük lépjen kapcsolatba velünk.Csomag Tartalma : 1 db Pont Gyémánt Pen1 * Festés Canvas1 PC Gyémánt 1. Tálca Gyémánt Gyöngyök.

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik