NYKK Dekoratív Golyó Természetes Ametiszt Kristály gömb Üveg Labdát a Bázis Tartó Feng Shui Labdát Kedvező Transzfer Feng Shui Nyílt Fény Labdát Díszek kristálygömb (Méret : 12CM)
Újszülött

NYKK Dekoratív Golyó Természetes Ametiszt Kristály gömb Üveg Labdát a Bázis Tartó Feng Shui Labdát Kedvező Transzfer Feng Shui Nyílt

HUF 11029.50

Hozzáférhető formában

A kristálygömb nem csak akkor lehet használni, mint a fotózás, mágikus kellékeket, de úgy is, mint egy dekorációs, vagy jövendőmondás labdát, hogy díszítse a otthon, vagy az irodában. 1. Ez a kristálygömb készült természetes kristály.A kristálygömb jó szimbolikus jelentése is a feng shui labdát.Kristályok vonzzák a vagyon, a tisztaság, valamint a kedvesség.Az alakja a gömb jelent tökéletességet.A kristálygömb szimbolizálja sok szerencsét érdekében.Amikor elhelyezett otthon, a haza, tele van élettel. 2 Crystal golyó különböző színek más-más jelentése van.A lila kristálygömb, ezt jelképezi a nemesség, az elegancia, valamint javítja az egyik temperamentum. 3. Ez a kristálygömb használ, jó minőségű kristály.A kristálygömb nagyon jó átláthatóság, egy teljes kört, jó állagú.A gyönyörű kristály labda is használható, mint dekoráció elhelyezését követően.Ez egy nagyon jó energia labdát. 4. A bázis készült magas minőségű fa tartós, nem fakul, de stabil, a cég.A kristálygömb lehet használni, mint egy születésnapi vagy Karácsonyi ajándék a család vagy a barátok.Ez egy ideális ajándék fotózás szerelmeseinek.Termék neve : crystal ball Product anyag : ametiszt labda, fa base Specifications : Kis átmérőjű 8cm (3.1), közepes átmérő, 10 cm-es (3.9 in), nagy átmérőjű, 12 cm-es (4.7-ben).Alkalmazható helyek : alkalmas vállalatok, pénzügyi szoba, üzletek, házak, szállodák, pénztárosok, stb.gyors : 1. Kérjük, ellenőrizze a színét, méretét a vásárlás előtt.3. Kivéve a kristálygömbbel, bázis, a termék nem tartalmaz más anyagokat is.4. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a különböző monitorok, lehet, hogy a kis színes különbség, kérlek, értsd meg.5. Esedékes, hogy néhány hibát a kézi mérés, kérjük tanulmányozza a tényleges terméket, köszönöm.6. Üdv megosztása visszajelzést, így biztosítani tudjuk, hogy a jobb termékek, szolgáltatások.

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik