SGZYJ Haj Fésű Folyékony Növekedés Érdekel Kezelés Vibrációs Masszázs Anti Veszteség Fejbőr Masszírozó (Szín : az ábrán Látható, Méret : Egy Méret)
Újszülött

SGZYJ Haj Fésű Folyékony Növekedés Érdekel Kezelés Vibrációs Masszázs Anti Veszteség Fejbőr Masszírozó (Szín : az ábrán Látható, Méret

HUF 45010.35

Hozzáférhető formában

Haj fésű testápolót, arckrémet, stb.lehet hozzáadni a hajápolás anti-hajhullás folyékony doboz.használt, hogy elérje a gyökere a haj közvetlenül a hatás eléréséhez a haj, illetve megelőzése, a hajhullás.Vibrációs masszázs shakes az agy fejbőr hatású az agy.Elősegíti a vérkeringést, enyhíti ideges feszültség.A levehető független folyadék tartály készült vegyes anyagok, törni-ellenálló, korrózióálló.Haj fésű testápolót, arckrémet, stb.lehet hozzáadni a hajápolás anti-hajhullás folyékony doboz.használt, hogy elérje a gyökere a haj közvetlenül a hatás eléréséhez a haj, illetve megelőzése, a hajhullás.Vibrációs masszázs shakes az agy fejbőr hatású az agy.Elősegíti a vérkeringést, enyhíti ideges feszültség.A levehető független folyadék tartály készült vegyes anyagok, törni-ellenálló, korrózióálló.Termék információ : Anyag : plastic Charging Feszültség : DC / 5 VBattery Kapacitás : 450 m Ah Operating Feszültség : DC / 3.7 VVibration Frekvencia : 5500 RPMWater tartály kapacitás : 12 MLCharging Idő : 1h Use idő : 3h Please megjegyzés : 1. Kérjük, töltse a termék 5 V adapter, illetve a tápegység.2. Alacsony Feszültség Jelzése : Alacsony Feszültség kevesebb, mint 3.2 V. kikapcsolása után jelzőfény villog.Kérjük, töltse időben.3. A fő motor nem vízálló.Nem mosható.4. Illóolaj, alkohol kell kerülni az érintkezést a fő motorja.5. Használat után tisztítsa meg a folyadék tartály időben, hogy megakadályozza a folyadék a megszilárdulását eredményezi, világos folyás.6. Ne használja, ha a bőr sérülések fordulhatnak elő.7. Haj, testápolót, vagy arckrémet, a felhasználók követnie kell a folyadék útmutató időzítés, valamint a dózis használata.Megjegyzés : Mivel a különböző monitor fény hatása, a tényleges színe a tétel, talán kicsit más a színe mutatta a képeket.Köszönöm!Kérem, engedje meg, 1-2mm mérési eltérés miatt kézi mérés.Mennyiség : 1 pcs Edition típusa : divat/sport/szabadidő.

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik