MapofBeauty 13 Inch/33 cm-es Rövid Göndör BOB Szintetikus Haj Hosszabbítás Napi Használat Állítható Baseball Kalap, Paróka (Világos Szőke)
Újszülött

MapofBeauty 13 Inch/33 cm-es Rövid Göndör BOB Szintetikus Haj Hosszabbítás Napi Használat Állítható Baseball Kalap, Paróka (Világos

HUF 1213.65

Hozzáférhető formában

100% vadonatúj b.Amivel A paróka Sapka; c.Amivel A paróka, állítsa be a belső nettó Csat; d.Tartotta A parókát a hely. 4. paróka, takarítás, ápolás : detangle A Haját, széles fésű foga; tegye sampon hideg vagy meleg Vízzel; áztassuk 1-3 perc; öblítse le Vízzel; száraz törölközővel; óvatosan rázza meg A paróka, hogy visszanyerje Stílusban, majd száraz természetesen. 5. Hajtását, valamint Kusza Kérdés : Minden Paróka derít majd kissé kusza, különösen, amikor rajtad van Az első Alkalommal, ami normális.kérjük, Használja széles fésű foga, hogy fésülje A Haját, comb a vége, hogy a root, akkor A paróka rost nem szabad, illetve titán Le többé. (Tipp : Göndör paróka ajánlott hullámzást által ujja) 6. Frizura Szín Kérdés : Minden Parókák vágott Kézzel, így A Frizura lehet kissé különbség a különböző tétel, akkor újraformázni a hajat A paróka alapja az kell.Színek kissé eltérhet attól függően, hogy a személyi számítógép vagy mobiltelefon monitor beállításait.Próbáljuk a legjobb, hogy pontos képet a színeket, mind a termékek.

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik