Dot 4. Generációs Jogosultja Fali tartó, Fali Állvány a Dot 4. Generációs Smart Hangszóró, Dot 4. Gen Gyerekek Tartó Bázis, a fényvezető Megerősített Halo-Effektus, Beépített Kábel Menedzsment (1 Csomag)
Újszülött

Dot 4. Generációs Jogosultja Fali tartó, Fali Állvány a Dot 4. Generációs Smart Hangszóró, Dot 4. Gen Gyerekek Tartó Bázis, a fényvezető

HUF 943.65

Hozzáférhető formában

⚫ [Megerősített halo-effektus] Használatával Tiszta Akril, Plexi, Mint Egy Falra Szerelhető Állvány, Magas fényáteresztés !Ez a Wall Mount Lesz, Hogy A Halo Jelzőfény A Dot 4. Generációs Smart Hangszóró Több Szemet Gyönyörködtető, Gyönyörű, Egyedi Design. ⚫[Egyedi Design] Speciálisan Tervezték, Hogy Fokozza A Dot 4. Generációs Halo fényvezető.Más, mint A többi Átlátszó Tartók, Használjuk a Precíziós Technológia Ásni egy Kerek Lyukat egy Görbület Alján A Falra, Amely Tökéletesen Pakolások, És Megfelel A Halo A Dot 4 gen.Hagyja, Hogy A Fény Belépjen A Bázis, Majd Útmutató A Fényt.Ami Páratlan fényhatások. ⚫[Stabil, Gyönyörű] Ez a Pont, 4. Generációs Fali Készült Megvastagodott Akril Optikai Plexi.Elég erős, de Kristálytiszta.Áramló Vonalak, Elegáns. ⚫[Kompatibilitási] : Alkalmas Dot 4. Generációs, Dot 4. Generációs Óra, Dot 4. Generációs Gyerekek Kiadás. ⚫[Mentés Tér, valamint a Biztonsági] : Nagyszerű Választás Szerelés A Dot 4. Generáció A Falon.Szabadítson Fel Helyet a Pulton.Védi A Dot 4. Gen A Véletlen Kárt okozott a Víz, Majd Tárolja A Dot 4. Gen A Gyermekek, Valamint a Háziállatok.Használata Tiszta Akril, Plexi, Mint Egy Falra Szerelhető Állvány, Magas fényáteresztés !Ez a Wall Mount Lesz, Hogy A Halo Jelzőfény A Dot 4. Generációs Smart Hangszóró Több Szemet Gyönyörködtető, Gyönyörű, Egyedi Design.Tökéletesen Pakolások, És Megfelel A Halo A Dot 4 gen.Hagyja, Hogy A Lght Adja Meg A Bázist, Majd Útmutató A Fényt.Ami Páratlan fényhatások.Nagyszerű Választás Szerelés A Dot 4. Generáció A Falon.Szabadítson Fel Helyet a Pulton.Védi A Dot 4. Gen A Véletlen Kárt okozott a Víz, Majd Tárolja A Dot 4. Gen A Gyermekek, Valamint a Háziállatok.

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik