GogoPic Telefon Markolat Jogosultja nonporous Felület Műanyag, Üveg, Tükör, Fém, Csempe. Nagy, a szép, a Csoport-Fotó, Videó, TikTok, YouTube-on. Fekete, Fekete &Fehér, Kék, Rózsaszín. (Fekete)
Újszülött

GogoPic Telefon Markolat Jogosultja nonporous Felület Műanyag, Üveg, Tükör, Fém, Csempe. Nagy, a szép, a Csoport-Fotó, Videó, TikTok,

HUF 1213.65

Hozzáférhető formában

1.✅ HOGYAN HASZNÁLJUK : A telefon tulajdonosa, a tökéletes kiegészítője fotózza, nézi, vagy videó felvétel közben a telefont, miközben a telefon tartott egy tiszta nonporous felület. 2.✅ HASZNÁLATA EGYSZERŰ : Az erős kétoldalas tapadókorongok dolgozni, minden nap tiszta nonporous felületek, beleértve a műanyag, porcelán, üveg, fém, porcelán, elkészült mozaik/fa.Egyszerűen törölje le a felületet, nyomja meg az egyik oldalról a tiszta fal, a másik oldalon a telefon.Tudod, hogy a telefon vízszintesen vagy függőlegesen. 3.✅ MARKOLATOK ERŐS TELEFONOK : Ez a telefon tulajdonosa könnyű cipelni, mert a kulcs-gyűrű design, ami azt jelenti, hogy meg lehet végezni a kulcsokat.Felejtsd el a gyenge birtokosai, a Gogo Pic tartja a telefont a helyére erős szívó.Meg kell tisztítani a vizet, ha a tapadókorongok koszos lesz. 4.✅ TÖKÉLETES KÖZÖSSÉGI MÉDIA : az ajándékok miatt a befolyásoló barátok?Ez a strapabíró, sokoldalú, telefon tulajdonosa a tökéletes ajándék.Ez egy nagy mellett egy telefon vlogging készlet.A legjobb hordozható telefon tartó felvétel Tik Toks, Youtube, Facetime, Facebook élő, Smink oktató többet!. 5.✅ PÉNZ-visszafizetési GARANCIA : Gogo Pic mögött 100% - os garancia arra, hogy ön teljes mértékben elégedett a termékkel, vagy kapja vissza a pénzét.Kérjük, lépjen kapcsolatba velünk, ha bármilyen kérdése van a használat során. ✅ , HOGYAN KELL HASZNÁLNI : A telefon tulajdonosa, a tökéletes kiegészítője fotózza, nézi, vagy videó felvétel közben a telefont, miközben a telefon tartott egy tiszta nonporous felület. ✅ KÖNNYEN HASZNÁLHATÓ : Az erős kétoldalas tapadókorongok dolgozni, minden nap tiszta nonporous felületek, beleértve a műanyag, porcelán, üveg, fém, porcelán, kész csempe/fa, sőt még többet is.Egyszerűen törölje le a felületet, nyomja meg az egyik oldalról a tiszta fal, a másik oldalon a telefon.Tudod, hogy a telefon vízszintesen vagy függőlegesen. ✅ KOMPAKT DESIGN : Ez a telefon, valamint mini tablet tulajdonosa könnyű cipelni, mert a kulcs-gyűrű design, ami azt jelenti, hogy meg lehet végezni a kulcsokat. ✅ MARKOLATOK ERŐS, HOGY TELEFON : Felejtsd el a gyenge birtokosai, a Gogo Pic tartja a telefont a helyére erős szívó.Meg kell tisztítani a vizet, ha a tapadókorongok koszos lesz. ✅ TÖKÉLETES A SZOCIÁLIS MÉDIA : az ajándékok miatt a befolyásoló barátok?Ez a strapabíró, sokoldalú, telefon tulajdonosa a tökéletes ajándék.Ez egy nagy mellett egy telefon vlogging készlet.A legjobb hordozható telefon tartó felvétel Tik Toks, Youtube, Facetime, Facebook élő, Smink oktató többet! ✅ 100% - os PÉNZ-visszafizetési GARANCIA : Gogo Pic mögött 100% - os garancia arra, hogy ön teljes mértékben elégedett a termékkel, vagy kapja vissza a pénzét.Kérjük, lépjen kapcsolatba velünk, ha bármilyen kérdése van a használat során.

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik