Babakocsi Kerék Fedezze Babakocsi Kerék Fedezze Babakocsi Kiegészítő Univerzális Méretű, esővédő Vízálló Baba(Fekete 4 darabos készlet, Kicsi (egy csomag))
Újszülött

Babakocsi Kerék Fedezze Babakocsi Kerék Fedezze Babakocsi Kiegészítő Univerzális Méretű, esővédő Vízálló Baba(Fekete 4 darabos készlet,

HUF 11880.00

Hozzáférhető formában

Tegye fel a kormányt kiterjed a babakocsi, nem kell félni a szennyeződés a padlón, mikor jön vissza.A babakocsi kerék borító megnagyobbodott, de lehet melegen hengerelt, még akkor is, ha fedett, ami nagyon kényelmes.A kerék készlet ez a babakocsi oszlik nagy kerék, valamint a kis kerék, a kis kerék van, tépőzáras rögzítő.Ez a babakocsi kerék borító egy jó segítő anyák, akik gyereket otthon.Ez a babakocsi kerék fedezet lehet vízálló, majd a folt-ellenálló, nagyon praktikus.Szolgáltatás : 1. Tegye fel a kormányt kiterjed a babakocsi, nem kell félni a szennyeződés a padlón, mikor jön vissza.2. A babakocsi kerék borító megnagyobbodott, de lehet melegen hengerelt, még akkor is, ha fedett, ami nagyon kényelmes.3. A kerék készlet ez a babakocsi oszlik nagy kerék, valamint a kis kerék, a kis kerék van, tépőzáras rögzítő .4. Ez a babakocsi kerék fedezet lehet vízálló, majd a folt-ellenálló, nagyon praktikus.5. Ez a babakocsi kerék borító egy jó segítő anyák, akik gyereket otthon.Tulajdonságok : Állapot : 100% Új Elem Típus : Újszülött Babakocsi Kerék Cover Material : Oxford Fabric How kell használni : Csak vedd fel a nagy kerék fedezze közvetlenül, bottal a tépőzáras rögzítő szorosan azután, hogy a kis kerék cover Optional Méret : L, S Méret Átmérő Megfelelő kerék átmérő L 25cm / 9.8 25‑36cm / 9.8‑14.2 S 20cm / 7.9 a 20cm / 7.9 a Csomag Lista : 4 x Újszülött Babakocsi Kerék Cover Note : Mert nem minden kerekek minden márka az azonos méretű, kérjük, az intézkedés a méret a saját babakocsi kerék első.

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik