TTWLJJ Nagy karácsonyfa Tároló Táska - Elfér Ünnep Mesterséges Szétszerelt Fák Tartós, Megerősített Kezel & Kettős Cipzár - Vízálló Anyag Védi a Portól,Piros,1657638cm
Újszülött

TTWLJJ Nagy karácsonyfa Tároló Táska - Elfér Ünnep Mesterséges Szétszerelt Fák Tartós, Megerősített Kezel & Kettős Cipzár - Vízálló

HUF 4320.00

Hozzáférhető formában

VÉDI a FÁK - karácsonyfa táskák védi karácsonyfák védve károkért, por,így mindig készen áll, hogy megmutassák.KÖNNYŰ TÁROLÁS - kell, hogy az ünnepek után, ez a karácsonyfa táska tárolja a fa el szépen, könnyedén, hogy a gyors beállítása a következő évben.Egyszerűen helyezze a összeszerelt mesterséges fa a táska, zip, biztonságosan tárolja el.TARTÓS SZERKEZET-A tároló táska készült, nagy teherbírású, könny vízálló szövet, A karácsonyfa védelmet nyújt a por, így lehet, hogy sok éven át.SOKOLDALÚ FELHASZNÁLÁS - alkalmas Karácsonyi fa tároló, rendetlenséget, válogatás, stb.A masszív fogantyú könnyen hordozható, pedig ez is nagyon tárolására alkalmas ünnepi felfújható, kerti díszek, illetve füzér során a főszezonon kívül.KÖNNYŰ CARRY - szem-megerősített kezeli, hogy egyre a tároló táska karácsonyfa között tároló, valamint nappali gondtalan.A Karácsonyi fa tároló táska tökéletes kijelző, hogy megvédje az ágak, levelek a karácsonyfa.Termékleírás : Szín : piros, green Shape : kocka type Material : nem szőtt fabric Size : 165*76*38cm135*34*68cm122*34*51cm Pack : Karácsony fa tároló táska*1 Notice : 1. Hatására a fény, a szín a kép eltérhet a tényleges terméket, kérjük tanulmányozza a tényleges terméket.2. Mivel a méret adatok kézzel mért, ott lesz egy kis eltérés.A fenti méret adatok feltétele, hogy a tényleges terméket.

Főbb jellemzők

Color:
red, green
Shape:
cube type
Material:
non-woven fabric
Size:
165*76*38cm
135*34*68cm :
122*34*51cm :
Christmas tree storage bag*1 :
Notice:
1. Due to the influence of light, the color of the picture may be different from the actual product, please refer to the actual product. :
2. Since the size data is manually measured, there will be a slight deviation. The above size data is subject to the actual product. :

A vevőknek is tetszik