ZHUAN Vízálló Wipeable Abrosz Műanyag Asztal Ágynemű PVC Táblázat Protector pad, Téglalap alakú, az Étkező Asztal Íróasztal-Átlátszó Egy 80x130cm(31x51inch)
Újszülött

ZHUAN Vízálló Wipeable Abrosz Műanyag Asztal Ágynemű PVC Táblázat Protector pad, Téglalap alakú, az Étkező Asztal Íróasztal-Átlátszó

HUF 1512.00

Hozzáférhető formában

✿Készült Zöld Műanyag Vinyl, Pvc, Forró-nyomta Bele Egy tekercs.Az Új, Lágy Üveg alkalmazható, De Más Szag, Eltűnik Egy-Két Nap Után, Vagy Lehet Mosni. ✿Méret Javaslat - Puha Pohár Forró-préselt, Valamint Kis zsugorodás.Egy Idő után, Ez Lesz stabil.Ha A Termék Nem Rendelkezik, A Standard Méret, Amely Illeszkedik Az Asztal, Kérjük, lépjen Velünk Kapcsolatba, Mi Is Javasoljuk, Vagy Tartalék Nagyobb A táblázat. ✿Tartós, praktikum - táblázat szőnyeg tartós, Vízálló, Olaj-rezisztens, Alkalmas táblázat, friss, asztallapok, hogy elkerüljék, hogy karcos vagy koptatja el a háziállatok vagy éles tárgyakat, Valamint tartani bútor felületét, teljesen új. ✿Könnyen tisztítható, Tartós, vízálló, kristálytiszta műanyag pvc pvc asztalterítő, Asztal pad,Hogy jobban védjék a drága fa védeni a magas hőmérséklet káros, Karcolásokat, Karcolások, Forró, éget, Fűtés forrázások, Olaj foltok,Szennyeződések; miközben még mindig azt mutatják, a szépség, az asztal, bútorok maximum. ✿Táblázat védelmező, Jó antik fa, fa vagy üveg, Gránit vagy márvány anyag asztal & asztalok, Konyha, étkező asztal, Bútor védelem, Konyha pulton vagy főzőlap, Irodában, íróasztal, Étkező asztal protector, Hogy megvédje a drága bútorok.Meleg Tipp : Használjon Egy Tiszta, Vízálló, Pvc Borító 1.) Védőburkolat A Sima Táblázat maximum Tökéletes A drága 2.) Fa,Üveg,Gránit,Márvány,Teak,Kávé,Oldalsó Asztal Végén,Irodai Számítógép, Vagy Íróasztal,Étterem, Étkező Asztal, Főzőlap. 3.) Könnyű Világos, A Műanyag, Vízálló, Oilproof, Anti-semmiből.Használjon Egy Étel Ruhával Törölje át Foltok Vagy Tiszta vízzel.Könnyű, Roll-Up, Amikor Nem Használja Hosszú ideig.Anyaga : PVC Csomag tartalma : Tiszta Asztal, párna Védi A Tábla Vagy a Terítő Ellen Folt, Karcolás, Meg meleg . *Megmutatja A Szépség, A Saját Táblázat, Vagy Terítő. *Vízálló *Töröld le *Könnyű összepakolni, hogy felépüljön.

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik